SUMPAH RUGI GILER KALAU X BELI CKRG....

tiba2 hri nie rasa mcm nak planning trip g korea plk...
tgh2 bca blog org yg pernah g korea..
terniat plk bukak website http://www.airasia.com/my/en/home.html
bapak , datuk , nenek murah giler siot harga flight..
blh ckp 80 % dr harga sebenar tau...
giler la...
tp big sale 2 membuatkan kan hti aku retak berderai...
dsebabkan duit x de....
dah 2 ken beli before 29 may nie...
ingat senang ke nak kumpul duit before 29 may nie...
nak wat mcm mana x de nasib la org katakan....
hurmmmmmmmmmmmmmmm..........

PANTANG TGK DIA MESTI RASA MCM NAK RAMPAS JE....


benda 2 kamera k...
bkn ye pakwe org ke..
apa ke....
siot..........
bikin panas.......
walaupun function dia kurang dr canon yg lain...
tp inilah kamera yg sesuai utk beginer mcm afi....
tp...............
berjanggut la nak dpt.....
kerja pun gaji ciput je...
beragan plk nak beli benda nie....
bikin panas...............
kalau ada masa...
cuba korg kuar g kl....
merata rata byk camera dslr...
x tau la nak tunjuk ke nak take a pic ke...
hanya tuhan je y tahu k...
tp....
serius wei....
time mak cik afi bg kamera dslr kat afi suruh take a pic....
whoohhhhhhhh...
gembira bkn main....
lupa dratan sebentar k.....
mak cik afi fotografer .....
dia bg signal suruh beli jgk....
lens blh tukar2...
tp kalau afi beli canon je la....
pastu siap offer keje gan dia lg....
ckrg nie.....
tgh pening nak bajet2 kan duit utk beli benda ini
n duit nak mask poli lg.....
insyallahh.....
hajat mesti dituruti...
btl x ?????
bergayakan....


PEPERANGAN DI CINEMA

Jgn terkejut bila bc tjk k.....
sje je wat suspens...
hehehehehhehheheee......
x de peperangan pun sbar ye.....
just nak cite ckt je...
today outing gan my aunt....
destinasi ????
kitaorg nie kalau nak tgk wyg mls nak beratur panjang n suka beli tkt last minute...
so destinasi yg menyenangkan ialah ioi mall ....
arrive kat mall 2 kul 12.45...
tkt kul 1....
still ada lg tkt...


this movie la yg kita org tgk.....
best tau......
cite epik nie......
for those yg x mnt sejarah....
baik x tau tgk coz nanti mesti kutuk punya.....


hikkkkkkkk....
armadaku......


Battle dance

video

best tgk diaorg dance wei....
gilak la.....
power la gakk.....
wlaupun x berapa mnt after school...
during this battle....
salute der.....
but snsd ttp dhati....
lalalallalalalaa.......

KONSERT SUJU

TODAY IS THE DAY...
BUT I CANT'T ATTEND COZ ...
I DON'T HAVE ENOUGH MONEY TO BUY THE TICKET....
WHO WOULD LIKE TO SPONSOR ????
CALL ME ...
HIKKKKKKKK

MERANCANG UTK KAHWIN ???


Segera dapatkan buku ini utk mengkaji serta membantu menyelesaikan masalah wang untuk berkahwin serta menguruskan wang selepas berumah tangga.



KLIK DIBAWAH
:D

FOR THE FIRST TIME IN MY LIFE



sesudh beria-ria mengajar org cara mengunakan chopstik...
datang la sudah BENDA ITU....
tergaman melihatMU.....
first impression nampak mcm sdp.....
apa lg bila dah dia org suruh gaul.....
kita org semeja mengaulkan serta menjerit2...
x tau apa yg kita org jeritkan,....
mcm ngerikan....
eisshshshhshshshssss.....
ada guna chopstick la, ada guna garfu la, ada guna sudu la,
ha ada lg guna sebelah chopstick pun ada gak...
yg penting gaul2....
hheheheheheeee......
dah gaul hbs b'terabur....
x kotor meja x dax ong ma.....
nak tau x BENDA apa sebenarnya yg aku ckp nie ???

kjp ye....

kjp yee...

      kjp yeee.........


nie la yeesang sblm dihancurkan kami





kami kegilaan utk menkacau-kacaukan....

dah gaul 2 ....
kita org nie bkn ye mkn sgt pun.....
korg tgk byk mcm nie...
so bila waiter 2 angakt blk still mcm nie gak....'
pengalaman m'jdkan kita org trauma nk mkn tau....
before nie for chinese new year ada gak mkn benda nie ha....
pastu member afi mkn trs reject coz mkn ckali je trs t'gigit halia...
haaaaa....
amik ko.....
but for this time only kak jun je mkn dgn penuh berselera....
afi ?????
afi pilih keropok dia je.....
rangup....
hehhehehehheee......
tamat dah ye punnn.....
hhehehehhehehheee....

LUNCH TIME

kami msk air lorrr.....
we are from politeknik..


model keamanan sejagat

meja kami

model tisu!!!!!!!!!!!

kami bkn mulut puaka cuma mulut longkang je...hehehehheee

posing ckt before blk yeahhhh...

gilir2 k.....

yg tgh nie abg kay....kami tumpang dia la.....

bila suesue bertemu kaykay...

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images